Porcelán felvásárlás Budapest, Pest megye

Minket nyugodtan hívhat hétvégén is, felvesszük a telefont!

Mobil: +36 (30) 462-8883 (Viberen is hívható)

Üzlet telefonszáma: +36 (1) 951-8307

E-mail: hilda.antikvitas@gmail.com

Viberen is elérhetőek vagyunk és akár fényképeket is küldhet nekünk!

A vásárlás a helyszínen azonnali készpénz kifizetéssel történik!

A megadott helyszínre mi ingyen kiszállunk, nálunk nincs kiszállási díj!

Porcelán felvásárlás Budapest, Pest megyeOtthonában vannak régiségek és nem tudja érnek –e valamit?

Gondolt rá, hogy megnézeti a szekrényben fellelhető porcelánvázákat, szobrokat vagy a teáskészletet? Örökölt és úgy gondolja, hogy érhet valamit? Vagy csak megszabadulna a felesleges dísztárgyaitól, amit már nem használ? Keressen minket!

Több rétűen foglalkozunk régiségekkel, felvásárlunk festményeket, könyveket, porcelánokat, bútorokat és még egyéb műtárgyakat is Budapest, Pest megye területén.

Felvásárláson kívül fel is becsüljük régiségeit, sőt teljes hagyatékokat is felvásárlunk.

Méltányos áron vásárolunk fel és igény esetén ingyenes kiszállunk a megadott helyszínre!

Több éves szakmai gyakorlatunk, tapasztalatunk és a régiségek iránti kíváncsiság, rajongás garancia arra, hogy az ön hagyatéka, régisége, öröksége a legjobb helyre kerül és az ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk.

A mostani régiségkereskedés piacán, már egyre kevesebb a korrekt versenytárs, de mi az ügyfél specifikus gondolkodásban hiszünk. Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége.

Ha felkeltettük érdeklődésed, ne habozz keress minket valamelyik elérhetőségünkön és mi felvásároljuk régiségeit Budapest, Pest megye és az ország egész területén!

Hétvégén is hívjon nyugodtan, elérhetőek vagyunk a hét minden napján!

A porcelán felvásárlás legfontosabb tényezői, árszabás

Az ár kialakításában az egyik legfontosabb szerepet az játszik, hogy milyen fajta, gyártmányú az adott dísztárgy. Híresebb porcelán gyártok a Zsolnay, Herendi vagy épp a Hollóházi, ezek a porcelánok minőségük az elkészítésük és sok tényező miatt jó árban kerülnek felvásárlásra. Ugyanez elmondható a különleges, egyedi kerámiákról vagy különböző gyűjteményekről is.

Porcelán felvásárlása Budapesten és Pest megyében

Gyűjteményeknél fontos megjegyezni, hogy ha teljes a készlet, akkor jóval több ér, mint az olyan gyűjtemények, amelyek hiányosak. Természetesen, akkor is keressen fel minket, ha nincs meg a teljes készlet, számunkra lehet, hogy pont az a pár darab tányér vagy csésze hiányzik egy szettből.

Fontos tényező lehet hogy egyes nippek kézzel festettek vagy matricával ellátottak lehetnek.

Említésre méltó még, hogy milyen állapotban vannak a dísztárgyaink, nem is kell mondanom, hogy a kopott vagy megsérült tárgyak kevesebbet érnek, mint a hibátlan, kiváló állapotban lévőké.

Felvásároljuk régiségeit Budapest, Pest megye és az egész ország területén.

Hogyan becsüljük fel dísztárgyait/értéktárgyait?

Ha elhatározásra jutott, hogy szeretné felbecsültetni és megválni a dísztárgyaitól, régiségeitől akkor keressen fel minket, telefonon vagy emailen és mi ingyenes kiszállással kiérkezünk a megadott helyre egy időpont egyeztetés után. Itt minden felmerülő kérdésére egyértelmű, korrekt választ kaphat tőlünk, ezután pedig tenni fogunk az Ön és mi számunkra is egy méltányos ajánlatot a régiségeire, dísztárgyaira. Ha Ön erre az ajánlatra rábólint, akkor azonnak helyben készpénzes fizetéssel megtörténik az adás-vétel.

Bármilyen további kérdése merülne fel a porcelán felvásárlással kapcsolatban, akkor keressen minket bármely elérhetőségünkön, akár hétvégén is, ha Budapest vagy Pest megye környékén szeretne felvásároltatni!