Régiség felvásárlás

Teljes hagyatékok
azonnali készpénzfizetéssel!
Díjtalan kiszállással!

Bútor felvásárlás Budapest, Pest megye

Minket nyugodtan hívhat hétvégén is, felvesszük a telefont!

Mobil: 06 30-462-8883 (Viberen is hívható)

Üzlet: 061-951-8307

E-mail: hilda.antikvitas@gmail.com

Viberen is elérhetőek vagyunk és akár fényképeket is küldhet nekünk!

A felvásárlás a helyszínen azonnali készpénz kifizetéssel történik!

A megadott helyszínre mi ingyen kiszállunk, nálunk nincs kiszállási díj!

Bútor felvásárlás Budapest, Pest megyeSok fejtörést okozhatnak a régi vagy éppen meg örökölt bútorok. Sok kérdés merül fel, hogy hol tároljuk, hogy hogyan oldjuk meg a szállításukat, közben karban kellene tartani őket, de se idő se pénz nem áll rendelkezésre. Ezek után pedig arra a döntésre jut, hogy hasztalan az egész csak váljunk meg tőle és kész, de mi előtt ezt megtenné, érdemes lehet megnézetni, hogy éppen az a kanapé, szék vagy asztal nem –e valamilyen antik darab.

Ilyenkor bátran keressen fel minket, mi segítünk Önnek bútorai felvásárlásában Budapest, Pest megye vagy az ország egész területén!

Szeretné jó áron felvásároltatni a régiségeit Budapesten, Pest megyében vagy akár vidéken?

Úgy szeretne megválni a tárgyaitól, hogy jól érezze magát miután megkötetett az üzlet? Mi ezt tartjuk szem előtt, nálunk fontos az ügyféle elégedettsége. Ennek a szemléletnek köszönhetően rengeteg ügyfél távozott tőlünk már elégedetten. Ingyen kimegyünk a helyszínre, felmérjük a bútorokat és egy méltányos ajánlatot teszünk. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően biztosíthatjuk, hogy a jelenlegi legjobb piaci árat fogjuk kínálni.

Bízza ránk régi bútorait, ha úgy érzi már a helyszínen felvásároljuk érétkeit készpénzben!

Bútor felvásárlása Budapesten és Pest megyében
Asztal? Fotel? Jöhet bármi!

Bútor típustól függetlenül keressen minket és mi segítünk! Legyen szó éppen kanapéról, ágyról, vitrinről, asztalról, komódról, székről vagy egy egész garnitúráról bármelyik lehet értékes. Sokszor tapasztaltuk, hogy egy rosszabbul kinéző bútor, ami épp a kidobás szélén van, lehet, hogy egy kincs és elég értékes. Meg tudjuk állapítani az árát a korából, stílusából. A modern divathoz nem hasonlító régi klasszikus bútorok nagyon időt állók és nem befolyásolja az értéküket, hogy nem felelnek meg a mai trendnek. Mivel ezek nagyon ritka számba mennek, nagy rájuk a kereslet ezzel elég jó áron lehet őket értékesíteni Budapesten, Pest megyében vagy az ország egész területén.

Kiszállási díj nélkül dolgozunk!

Nagyon fontos szempont nálunk az ügyfelek kényelme, elégedettsége, ezért nem várhatjuk el, hogy a méretes régi nagy bútorokat ő hozza el nekünk. Ebből az okból kifolyólag ingyen kimegyünk a helyszínre és felmérjük az adott bútorokat. Ha igényt tart rá ott helyben ajánlatot teszünk. Ezek után készpénzes fizetés történik és az elszállításról mi gondoskodunk, Önnek ez a gond is lekerül a válláról. Budapesten, Pest megyében és az egész ország területen dolgozunk!

Mit rejt a garázs vagy a padlás?

Mindenki bukkan régiségekre az otthonában, nagyszülei házában, akár egy régi kitüntetés vagy épp egy karóra. Hozza bá tárgyait, mi szívesen bizalommal kezeljük azokat és korrekt árat szabunk nekik. Azonnal felvásároljuk készpénzben könyveit, festményeit, vagy értékes porcelánjait és még sok kincset, amiről lehet nem is gondolna mennyit érnek. Felkapott lett mostanában a sok gyerekjátok azok is rejthetnek kincseket. Komplett hagyatékokat is felvásárlunk! Tisztesség, becsületesség, korrekt ár nálunk ezt mind megkapja, legyen szó bármilyen régiségről.

Keressen minket akár hétvégén is bármelyik elérhetőségünkön.