Régiség felvásárlás

Teljes hagyatékok
azonnali készpénzfizetéssel!
Díjtalan kiszállással!

Festmény felvásárlás Budapest, Pest megye

Minket nyugodtan hívhat hétvégén is, felvesszük a telefont!

Mobil: 06 30-462-8883 (Viberen is hívható)

Üzlet: 061-951-8307

E-mail: hilda.antikvitas@gmail.com

Viberen is elérhetőek vagyunk és akár fényképeket is küldhet nekünk!

A vásárlás a helyszínen azonnali készpénz kifizetéssel történik!

A megadott helyszínre mi ingyen kiszállunk, nálunk nincs kiszállási díj!

Festmény felvásárlása Budapesten és Pest megyébenTöbb éves felvásárlásaim alatt rengeteg olyan történettel találkoztam, mikor sima egyszerű emberek kezébe jutott egy nagy értékű festmény, de neki erről fogalma sem volt. Az ember az élete során többször is örököl ilyenkor is juthatnak olyan tárgyakhoz, amikről nem tudják a valódi értéket, vagy épp egy lomtalanításkor akad kezébe egy festmény, műtárgy amiról azt gondolja, hogy ez csak egy kacat. Aztán évekig porosodik egy pincébe vagy padláson, aztán egyszer csak rászánják magukat, hogy nézessük meg egy szakértővel és akkor döbbenek rá mit is hagytak évekig porosodni.

Ezután következik csak az igazi kihívás, a képet értékesíteni kellene jó áron. Sajnos sokan beleesnek abba a csapdába, hogy ő maguk akarnak mindennek utána járni, aukciós házakat felkeresni, felbecsültetni és lefolytatni egy árverést. Ilyenkor szokott megtörténni, hogy egy képet, festmény jóval áron alul sikerül értékesíteni. A régiségkereskedés hatalmas piac és nehéz megtalálni a korrekt felvásárlókat. Ha megbízható, becsületes értékbecslést és felvásárlást szeretne Budapest, Pest megye vagy az ország egész területén, akkor bátran forduljon hozzánk!

Ha nem szeretne Ön is ilyen hibába esni, akkor keressen bizalommal telefonon vagy email címünkön.

Ügyfélbarát ár és szemlélet

Régóta foglalkozom régiségekkel nekem ez egyben szenvedély is, ezért nálam mindig a festmény a legfontosabb. Bármilyen műtárgyról, régiségről legyen szó a legjobb helyen mindig egy szakértői kézben van vagy a lelkiismeretes tulajdonosnál van. Nálunk ezért fontos, az ügyfélorientáltság és a kép fontossága is. Olyan közös megegyezésre törekszünk mindig, ami az ügyfélnek is jó és a festménynek is. Az ügyfélnek a jó ár –érték az egyik legfontosabb szempont, ez így természetes. Több éves tapasztalattal rendelkezve, biztosítjuk ügyfeleinknek a legjobb piaci árat, amelyen értékesíteni lehet az adott műtárgyat és felvásárolni Budapest, Pest megye és az ország egész területén. Mi mindig az ügyfél igényeit tartjuk elsődleges szempontnak, hisz az is lehet, hogy egy érzelmileg nagyon fontos tárgytól kell megválnia.

Régi és modern festményeket is felvásárlunk
Festmény felvásárlás Budapest, Pest megye
Nálunk nincs megszabva feltételnek, hogy csak antik vagy modern festményt vásárolunk vagy, hogy csak magyar vagy csak külföldi alkotótól származó műtárgy érdekel, sőt foglalkozunk még akvarellekkel, metszetekkel, pasztellekkel és rézkarcokkal is.  Felbecslést és kiszállást ingyen vállaljuk az egész ország területén. Festményeken kívül más tárgyakat is felvásárlunk, mint például: ékszereket, bútorokat és egyéb antikvitásokat is főleg Budapest, Pest megye területén.

Miben rejlik egy festmény értéke?

A legfontosabb, hogy eredeti legyen a kép és hogy valamelyik híres festőtől legyen. A híres festők festményei igen magas áron értékesíthetők, nem különben a klasszikus festők ritkaságai is. A legtöbb művésznek vannak különböző témái és korszakai, az ilyen fajta képek is elég értékesek. Fontos megjegyezni még, hogy milyen állapotban van az adott műremek, kell –e restaurálni, de a keret eredetisége is a szempontok között van, vagy a képmérete. A legtöbb esetben ez a sok tényező határozza meg egy festmény árát.

Keressen fel minket bizalommal és nem fog csalódni, ha Budapest vagy Pest megye környékén szeretne találni egy jó régiségfelvásárlót!